fbpx
Giriş
x
veya
x
x
Kayıt
x

veya

social facebook social twitter instagram

FUE Saç Ekimi - Türkiye

Türkiye'de FUE (Foliküler Ünite Ekstraksiyonu) saç ekimi, Türkiye'de mevcut olan en iyi saç ekimi tedavisidir. FUE, saç ekimi ameliyatın da yara izi bırakmayan bir tedavi isteyen hastalara yardım etmek için çok tercih edilen bir yöntemdir. Saç ekimi merkezleri, tüm büyük şehirlerde bu yeni cerrahi tedaviyi sunar. FUE, foliküler ünite nakli olarak bilinen saç ekimi cerrahisinin kısaltmasıdır. Kliniğimizde saç kökleri, Micro Motor tarafından donörden (kafa derisinin arkasındaki) alandan tek tek toplanır. Bu, aynı zamanda, yara izi bırakmayan bir saç ameliyatı geçirmede hastalara yardımcı olur. Bu saç ekimi ameliyatı dünyanın önde gelen tüm saç ekimi kliniklerinde yapılmaktadır. Türkiye'de hastalar bu tedaviyi Ankara, İzmir ve Bursa gibi büyük şehirlerde de bulabilirler. Bu, ülkedeki kılsız ve kel hastalar için bir nimettir. Bu tedavi yöntemi çok önceleri ülkemizde tanıtıldı. Bundan önce, hastaların çoğu foliküler ünite nakli veya strip cerrahi yöntemine başvuruyordu. Bu tedavi ameliyat sırasında çok kanama ve ağrı içerir. Ayrıca ameliyat sonrası hastalara doğrusal skar verir. Böylece bu hastalar için, bu yeni yöntem, dünyanın diğer tüm bölgeleri gibi ülkede tanıtıldı.

Bu kıl restorasyon cerrahisi yöntemi, Türkiye'de kelliklerinin ilk aşamalarında olanlar arasında popülerdir. Ameliyattan sonra kısa saç tutmak isteyen erkekler tarafından da tercih edilir. Türkiye'de FUE ile ilgilenen birçok saç ekim kliniğini bulabilirsiniz. Tüm büyük şehirlerde, birçok klinik yalnızca bu ameliyatla ilgilenen farklı alanlarda bulunmaktadır. Bu klinikler internet yardımı ile aranabilir. Hastalar, ülkesindeki ameliyatın durumu hakkında bilgi almak için ülkenin çevrimiçi saç ekimi forumlarını ziyaret edebilirler. Ayrıca, bu tedaviyi alan hastaların internetten saç bloglarını da ziyaret edebilirler. Kliniklerden bazıları ayrıca gazetelerde ve Pazar dergilerinde bu yeni yöntem hakkında reklam vermektedir. Hastalar bu reklamların yardımı ile bilgi alabilirler. İşlem, herhangi bir tedavi vermeden önce, hasta derisine enjekte edilen lokal anestezi altında gerçekleştirilir. Bu, hastaları acı ve rahatsızlıktan koruyarak yardımcı olur. Cerrah, asıl cerrahi işlem sırasında en son cihazları ve aletleri kullanır. Saç derisini, saç derisinin donör bölgesinden tek tek çıkarırlar. Birçok Türkiye'de donör kılları saç derisinde bulunmaz. Böylece, bu gibi durumlarda, saç kökleri vücudun farklı yerlerinden çıkarılabilir.

Ülkede bu yeni Fue'yu hastalara sağlayabilecek sadece birkaç cerrah var. Sebep, bu tedavinin dört ila beş yıl önce başlatılmış olmasıdır. Aynı zamanda dünyadaki en son saç ekimi tedavisidir. 2002 yılında dünyanın önde gelen saç dökülmesi kliniklerinde tanıtıldı. Bu nedenle, bu ameliyatı yaparken ilgili uzmanlık derecesine ve yılların deneyimine sahip çok daha az cerrah var. Bu ameliyattan önce hastaya cerrahın geçmişini kontrol etmeleri önerilir. Ülkenin bütün kliniklerinde ilk FUE danışmanlığı ücretsizdir. Türkiye'de foliküler ünite ekstraksiyon maliyeti geleneksel strip cerrahi tedavisine göre daha fazladır. FUT'un iki katı kadar. Ancak, maliyet diğer ülkelerle karşılaştırılırsa, önemli ölçüde daha az olur. Her yıl farklı ülkelerden Türkiye'ye birçok hasta geldi, çünkü fiyatı özellikle çok uygun. Bu ameliyat sırasında cerraha yardım etmek için kullanılan yeni robot makineleri de mevcuttur. Hastalar, Türkiye'de FUE Saç Ekimi randevusu alabilir ve insizyon ve dikişsiz saç ekim işlemlerini yapabilirler.

Türkiye’de Tüp Mide (Mide Küçültme) Ameliyatları
Popo Estetiği (Kalça Estetiği)

İlgili Makaleler

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.turkiyedetedavi.com/